19°C

Beograd

SANOVNIK: Šta znači ukoliko sanjate ogovaranje?

Na spavanje i snove ne možemo da utičemo. Dok god smo svesni svoje okoline, naše odluke su racionalne i sami odlučujemo šta ćemo da uradimo. Međutim, snovi su oduvek bili misterija. I naučnici se i dalje muče da sasvim objasne poreklo snova. Baš zato su se pojavili sanovnici, koji pokušavaju da nam približe šta znači kada nešto sanjamo i kako se to prenosi u realan život.

Ukoliko sanjate da čujete ogovaranje, to znači da ćete u realnom životu možda upasti u probleme i to tuđom krivicom. Neko drugi će pokušati da vam smesti, pa ćete se morati jako potruditi da drugima dokažete svoju nevinost. Ako, pak, sanjate da vi ogovarate, najverovatnije vam sledi "packa" posle greške koju ćete napraviti. Ove greške ćete ipak i sami biti svesni i priznaćete sopstvenu krivicu, pa ćete saslušati nadređenu ili blisku osobu koju ste svojim ponašanjem povredili.

Ukoliko u snu neko vas ogovara, to najčešće znači da se niste prilagodili stanju u stvarnom životu. Promene mesta stanovanja ili posla, mogu uticati na vašu sposobnost da se povežete sa saradnicima, komšijama i okolinom. Čim u stvarnom životu imate osećaj da ne pripadate grupi, to će se pokazati i u vašim snovima. Ovo tumačenje možemo objasniti vašom anksioznošću da vas okolina uvek ogovara i da ne želi da se zbliži sa vama.

San i ogovaranje mogu biti usmereni i na određenu osobu. Ukoliko sanjate da vi ogovarate voljenu osobu, to nagoveštava prepirku u vezi. Verovatno ste na javi nešto prećutali ili pristali na nešto što vam ipak nije odgovaralo, pa vas to "progoni" i u snovima. Što pre se preispitajte i raspravite ono što vas muči. Ako sanjate da odgovarate nadređenog, prema sanovniku to znači da ćete mu se suprotstaviti. Možda vas šef već duže vreme nervira ili vam je naneo nepravdu, pa ste spremni za obračun, bez dlake na jeziku.

Ako verujete u tumačenje snova, sigurno ćete pronaći skriveno značenje. Čak i ako ne verujete, sa sigurnošću snove možete vezati za nešto što vam se desilo u realnom životu, i što je na vas ostavilo jak utisak. Ogovaranje je znak da sa nekim imate problem, da vam situacija ne prija ili da ste žrtva nepravde, bilo da ogovarate svesno, ili nesvesno, dok spavate.

Cosmopolitan
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar