Izvor: Tanjug
01.08.2020 u 04:25
0

TRAMP IM PRAVI PROBLEME! Majkrosoft pregovara o kupovini TikToka!

Kompanija Majkrosoft navodno je u pregovorima oko kupovine TikToka, video aplikacije u kineskom vlasništvu, nakon što je predsednik SAD Donald Tramp danas rekao da razmatra korake koji bi efektivno zabranili aplikaciju u SAD.

PROČITAJTE JOŠ

SRAMOTA! TSC iz Bačke Topole se NIJE OGLASIO POVODOM SEPARATISTIČKOG SKANDIRANJA SVOJIH NAVIJAČA!

Prvi put u istoriji: Hrvatski DUG PREMAŠIO 44 MILIJARDE EVRA!

LALATOVIĆ OTRESAO SEPARATISTE: Postoji samo VELIKA SRBIJA!

HAOS U HRVATSKOM PARLAMENTU! Poslanica se obratila rečima: Pred vama je OSMOGODIŠNJA DEVOJČICA iz „Oluje“! (VIDEO)

Nije jasno koliko su napredovali razgovori između Majkrosofta i TikToka, ali bilo koji dogovor mogao bi voditi ka promeni vlasništva kompanije TikTok, rekao je izvor upućen u pregovore, koji je želeo da ostane anoniman.

TikTok je u vlasništvu kineske internet kompanije BajtDens, čija se vrednost procenjuje na 100 milijardi dolara. To je povećalo nadzor nad aplikacijom, a zvaničnici Trampove administracije rekli su da su zabrinuti da TikTok predstavlja prijetnju nacionalnoj bezbednosti.

OVO MORATE ZNATI

RUSIJA OBJAVILA NOVA PRAVILA ZA STRANCE: Samo pod ovim uslovom možete da pređete rusku granicu

MILANOVIĆ POKLEKAO! Ide da oda počast ŽRTVAMA USTAŠA!

VILSON: Vučić sprema javnost za teške odluke!

Helikopter prinudno sleteo u Beograd: Posle poletanja počeli problemi!

Trampova administracija razmatrala je da li da naredi da se BajtDens otuđi od američke imovine koju je stekla 2017. godine, a koja su kasnije pripojena TikToku.

Blumberg je preneo da je predsednik spreman da objavi naredbu koja će primorati BajtDens da proda američke delove TikTok-a.

PREPORUČUJEMO…

UMRO JE I OSTAVIO 8 MILIONA DOLARA! Živeo skromno, a tek posle smrti otkrivena velika tajna (VIDEO)

ENGLEZI SE SPRDAJU SA HRVATIMA Električari i vodoinstalateri iz Hajduka (FOTO)

LOMBARDIJA: Maske obavezne do 10.septembra!

CENA PRAVA SITNICA Prodaje se „mustang“ koji je vozio Nikolas Kejdž (GALERIJA)

Trampova administracija takođe je razmatrala druge potencijalne akcije protiv kompanije, uključujući dodavanje BajtDensa takozvanoj „entitetskoj listi“, koja sprečava strane kompanije da kupuju američke proizvode i usluge bez posebne licence, navodi list pozivajući se na izvore upoznate sa tom materijom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter