32°C

Beograd

VANZEMALJCI SU BLIŽE NEGO ŠTO MISLIMO: Evo šta su snimili NLO hvatači! (VIDEO)

Novi satelitski snimci, napravljeni orbitalnom sondom koja sedam godina kruži oko Zemljinog prirodnog satelita, pokazuju čudne objekte na površini Meseca.

"NLO hvatači“ proučavali su fotografije i pronašli “formacije“ čudnog izgleda na Mesecu. Neki pretpostavljaju da bi konstrukcije viđene na satelitskim snimcima mogle biti baza vanzemaljskih bića.

Prema rečima ufologa, NASA je već duže vreme svesna tih činjenica, ali agencija skriva informacije od javnosti. Istraživači su takođe otkrili neobičan trouglasti krater na fotografijama. Jasne linije kratera dovode u pitanje prirodno poreklo.

Zanimljivo, trouglasti krater se ne pojavljuje na drugim fotografijama koje je sonda kasnije napravila.

Ufolozi veruje da su ti snimci uhvatili olupinu vanzemaljskog broda koji se srušio na Mesec. Istraživači su takođe mogli da vide i niz otisaka stopala koji su vodili ka misterioznom objektu.

Međutim, dodaje se da razlog za ovo “otkriće“ može da bude i pareidolija, dobro poznata iluzija koja čini da vidite neobične formacije i konture (uključujući kamenje i senke) kao nešto “organizovanije“ i samim tim razumljivije.

Kurir.rs
Foto: youtube/printscreen

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar