4°C

Beograd

Photo: youtube

Izvor: happyBSC

DRAMA NA SNIMANJU "NEMOGUĆE MISIJE 7" Tom Kruz galamio na kolege jer nisu držali distancu (VIDEO)

Prava drama odvijala se na setu filma "Nemoguća misija 7". Holivudski glumac Tom Kruz galamio je na radnike jer se nisu pridržavali mera uvedenih zbog koronavirusa. Bili su udaljeni manje od dva metra jedni od drugih, što je glumca u potpunosti izbacilo iz takta.

- Ako vas vidim da to ponovo uradite, više nećete raditi. Ako bilo ko iz ekipe to uradi opet, gotovo je, dobićete otkaz - govorio je Kruz.

Više od 50 radnika "Varner Brosa" u engleskom Lavesdenu ostalo je zaprepašteno njegovim ispadom. Kruz se naljutio jer tokom snimanja ulaže veliku energiju i trudi da se završi film uprkos pandemiji.

- Oni u Holivudu rade filmove zbog nas. Mi omogućavamo hiljade poslova drugima, je**m vam majku. To je to. Nema izvinjenja. Recite svojim ljudima da će izgubiti kuću ako se ova industrija ugasi. Nećemo zeznuti snimanje ovog filma, je li vam to jasno? Ako vas vidim još jednom, dobićete otkaz - galamio je Kruz.

Dok su u oktobru snimali širom Evrope, pa tako i u Italiji, 12 članova ekipe bilo je pozitivno na koronu zbog čega su morali da obustave snimanje.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar