3°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

GDE IDU KOJI HOROSKOPSKI ZNAK On odlazi na stadion, a ona u seksi šop

Svaki horoskospski znak u skladu sa svojom prirodom ima mesta na kojima se oseća kao da tamo pripada čitavog života. Zato je potpuno besmisleno pitati Raka zašto se najbolje oseća kod kuće ili promeniti prirodu Lavova koji najviše vole javna mesta na kojima mogu da budu pod svetlima reflektora.

OVAN

Ukoliko tražite Ovna, njega možete da sretnete na stadionima, ali i u fabrikama. Pošto ovim znakom vlada planeta Mars, jasno je da vole sva dinamična mesta na kojima se nešto dešava, jer ne vole dugo da se zadržavaju na jednom mestu.

BIK

Bikovi koji su sa Venere, obično se nalaze u pozorištima, restoranima i parkovima. Pošto su veliki hedonisti i gurmani, mogli biste da ih nađete i na kursu kuvanja.

BLIZANCI

Bilo gde je neka zabava i humor tu su i Blizanci! Pošto su prepoznatljivi po svojoi pričljivosti i humoru, možete ih naći na sajmovima, fakultetima, planinama, ali i večerima koje su posveće komediji.

RAK

Iako za Rakove vlada mišljenje da najviše vole da provode vreme kod kuće, to nije daleko od istine, ali je suština u tome da oni prevashodno vole mirnija mesta. Zato, ako vam se sviđa Rak, treba da ga potražite u šumama, obalama ili jezerima.

LAV

Ili jesi, ili nisi Lav! Ukoliko tražite Lava, treba da znate da ovaj znak, baš suprotno od Raka, ne voli povučena mesta, već sve javne skupove i dešavanja, na kojima može da bude u centru pažnje.

DEVICA

Pošto su Device veoma pedantne i inteligentne, možete da ih nađete u knjižarama, na revijama, pijacama, ali i kancelarijama. Veoma dobro primećuju detalje, pa možete često da ih vidite i po buticima.

VAGA

Vage su veliki šarmeri, pa je logično da ćete ih sresti na koncertima, u svečanim salama i javnim dešavanjima. Vage su poznate kao velike estete, pa možete da ih sretnete na promocijama paffema, ali i na modnim revijama.

ŠKORPIJA

Škorpije vole zanimljiva mesta, pa možete da ih sretnete u teretani, ali i na reci ili u banji. Vole da istražuju nove stvari i mesta. Ali pošto su i jako strestveni, možete da ih nađete i u seks-šopu.

STRELAC

Strelčevi su veliki avanturisti, koji vole život i imaju specifičnu životnu filozofiju, pa imaju u sebi "zov daljine". Strelčeve obično možete da nađete na putovanjima, hipodromima, hacijendama, ali i svim nesitraženim mestima.

JARAC

Jarčevi su sa Saturna, pa vole istorijska mesta, ali i pustinje. Sve stare zgrade koje imaju neku vrednost biće veoma privlačne za Jarčeve. Takođe, antikvarnice su pravo mesto za jednog tipičnog Jarca.

VODOLIJA

Vodolije su znak koji voli da se druži i obilazi razna mesta, pa možete da ih potražite na aerodromima, železničkim stanicama, metroima, bioskopima ali i diskotekama.

RIBA

Pošto su Ribe sa Neptuna, koji simbolizuje vodu, jasno je da se ovaj znak najbolje oseća na obali, moru, kao i na splavu. Takođe, Ribe vole muzeje, izložbe i dobre koncerte. Pojedini predstavnici Riba bi najradije živeli na pustom ostrvu!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti