15°C

Beograd

NAJVEĆI PLAČLJIVCI ZODIJAKA: Oni se uvrede za svaku sitnicu! (FOTO)

Neki horoskopski znaci su toliko osetljivi da ćete ih uvrediti samo ako ih popreko pogledate. Ne trpe nikakve pridike, a često su vrlo kritični prema drugima.

Veoma im je bitno šta drugi misle o njima, što je posledica duboke nesigurnosti. Kako su opsednuti sobom i time kako ih ostatak sveta doživljava, s ovim znacima zodijaka vam neće biti lako...

Ovo su najosetljiviji znakovi horoskopa.

Škorpija

Škorpije umeju da budu vrlo samokritične, a svaka sugestija da nešto ne rade kako valja samo doliva ulje na vatru. Skloni su preteranoj analizi, što ih vrlo često odvede u mračnjaštvo. S njima uvek morate biti oprezni jer postoji velika mogućnost da će pogrešno shvatiti vašu šalu ili komentar i opasno se uvrediti.

Jarac

Ceo teret ovoga sveta Jarčevi nose na svojim plećima. Sve loše što se desi smatraju svojom krivicom. Po prirodi su skloni mračnim mislima i pesimizmu, pa sve primaju k srcu. Iako umeju da se raduju tuđem uspehu, jedan deo njih ga posmatra kao sopstveni neuspeh, zbog čega se osećaju depresivno. Njihov najveći problem je taj što neprestano traže odobravanje drugih.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar