22°C

Beograd

JAKA STRAST, ALI I ROMANTIKA :Otkrivamo 4 kombinacije horoskopskih znakova koje su suđene jedna drugoj:

Znate one parove u koje svi gledaju, gde god se pojave, a oni samo jedno u drugo? Takve parove upravo čine ove 4 kombinacije horoskopskih znakova, koje su jednostavno suđene jedna drugoj:

Bik i Rak

Ovo je jedan od onih parova na čiju su vezu svi ljubomorni. Oboje su odani, brižni i nežni pa u njihovoj vezi retko kada dolazi do konflikata. Bez obzira na to koliko su dugo zajedno, ostaju zaljubljeni jedno u drugo kao i prvog dana, pa se često pred drugima ponašaju kao tinejdžeri.

Lav i Lav

Kraljevima zodijaka najbolje odgovara osoba rođena u istom znaku. Samouvereni su i jaki pa se najbolje slažu sa istom takvom osobom. U prirodi im je da ohrabruju ljude pa su jedno drugom podrška. A svesni su i koliko su srećni što su našli jedno drugo, pa se trude da obuzdaju svoj često buran karakter, kako ne bi ugrozili svoju vezu.

Vodolija i Blizanac

Ovaj par ima jaku psihološku vezu koja s vremenom postaje sve dublja i koju drugi često ne razumeju. Njihov način komunikacije je gotovo telepatski i često se nekome sa strane može učiniti kao da jedno drugom čitaju misli. Iako su oba znaka individualci, to njihovu vezu ne ugrožava, već je čini jačom.

Riba i Škorpija

Oboje su vodeni znakovi i oboje se u životu vode emocijama što ih čini supr kompatibilnim. Ovaj par takođe ima snažnu psihološku, ali i intelektualnu povezanost zbog čega najviše uživaju u međusobnom razgovoru, ali njihova veza ne svodi se samo na razgovor, jer su oboje jako strastveni, a ne zanemaruju ni romantiku.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar