19°C

Beograd

MOŽDA JE JEDAN DEO SKLONOSTI KA VARANJU I U VAŠEM KARAKTERU: Otkrivamo koja 3 horoskopska znaka najčešće varaju i zbog čega!

Prevara svakako nije uslovljena vašim horoskopom, ona najčešće zavisi od mnogih okolnosti, ali možda je jedan deo sklonosti ka varanju i u vašem karakteru, na šta pak horoskop može ostvariti određeni uticaj.

Pripadnici ova 3 horoskopska znaka skloniji su prevari, a evo i zašto:

Blizanci – varaju iz dosade

Blizanci ne vole rutinu, a ako u vezi osete da zapadaju u kolotečinu, bez problema će potražiti nešto novo sa nekim drugim. Oni će tražiti pažnju, upuštaće se u neobavezan flert, a kada im se ukaže zgodna pririka, upustiće se u malu ljubavnu aferu i pre nego što postanu svesni toga, već će varati svog partnera.

Lavovi – varaju u nedostatku pažnje

Koliko god pažnje poklonili Lavu, verovatno nikad nije dovoljno. Lavovi su opsednuti idejom da se svet vrti oko njih, a ako na sekundu nisu zadovoljni količinom pažnje koju dobijaju, brzo će naći i dobiti od nekog drugog sve ono što su u vezi osećali kao glavni nedostatak.

Škorpije – varaju iz strasti

Škorpije su vrlo strastvene, pune ljubavi i neretko im se desi da se zanesu u želji da osete ljubav svuda oko sebe! U naletu strasti one ne razmišljaju previše, pa će vrlo jednostavno uleteti u aferu sa nekim ko im je uzburkao krv.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar