Izvor:
12.05.2016 u 21:28
0

BATA – JOŠ OVAJ PUT: Objavljena BIOGRAFIJA poznatog glumca

Beogradska izdavačka kuća "Vukotić media" objavila je biografiju jednog od najvećih srpskih i jugoslovenskih glumaca Velimira Bate Živojinovića, pod naslovom "Bata-još ovaj put" i u saopštenju navodi da je reč o prvoj, uzbudljivoj i originalnoj biografiji ovog glumca.

U gotovo 50 poglavlja, živo i dinamično, poput scena, ispričan je život Bate Živojinovića, od mladosti provedene na beogradskom Crvenom krstu, izrastanja u najtraženijeg glumca koji je snimao i po deset filmova godišnje, rada s najpoznatijim rediteljima, pa do decenijskog bavljenja politikom, susretima sa Josipom Brozom Titom, saopštio je izdavač.

Predgovor je napisao reditelj Veljko Bulajić, a knjiga je bogato ilustrovana fotografijama iz filmova i porodičnog života.

Beta
Foto: Wikipedia.org

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter