Izvor:
02.08.2016 u 17:05
0

NEMA RAZLOGA ZA PANIKU: U Beogradu nema ZIKA VIRUSA! (VIDEO)

Na teritoriji Beograda nema komaraca koji su zaraženi virusom Zapadnog Nila, pokazali su rezultati analiza sprovedenih prethodnih nekoliko dana, ali je ipak jedna osoba preminula od groznice izazvane ovim virusom, (više o tome OVDE)

Ivan Aleksić iz Zavoda za biocide kaže za "Telemaster" da su dve lokacije u glavnom gradu, na kojima je bilo ustanovljeno prisustvo ovog virusa, očišćene, a da se komarci redovno prskaju.

Doc.dr Ivana Milošević iz Klinike za infektivne i tropske bolesti otkrila je da groznica izazvana virusom Zapadnog Nila nije nova pojava i da je naše stanovništvo već prokuženo.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/HELLO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter