Izvor:
29.11.2019 u 20:51
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUTRA Oblačno i hladnije u celoj zemlji! (FOTO, VIDEO)

U Srbiji u subotu oblačno i osetno hladnije sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa susnežicom i snegom. U toku jutra u Vojvodini, a u nastavku dana i u ostalim predelima Srbije očekuje se razvedravanje, pa će od sredine dana na severu Srbije biti sunčano, ali veoma hladno, a u toku večeri u svim predelima biće vedro. Tokom dana temperatura u padu i u toku večeri biće od 0°C na severu do 6°C na jugoistoku Srbije, a vetar će biti u slabljenju.

U Beogradu osetno hladnije. U toku jutra biće oblačno sa kišom, potom se očekuje razvedravanje, pa se u nastavku dana očekuje sunčano, ali veoma hladno. Maksimalna temperatura očekuje se u toku jutra i biće 9°C, tokom dana u padu i u toku večeri biće oko 1°C.

U Srbiji u nedelju ujutro vedro, uz mraz, ponegde i uz maglu. Tokom dana sunčano, ali hladno, maksimalna temperatura od 4 do 8°C. U toku večeri naoblačenje, a jugoistočni vetar u pojačanju. U ponedeljak jače naoblačenje sa kišom, uz pojačan jugoistočni vetar, u košavskom području i jak. Maksimalna temperatura od 5°C na severu do 10°C na jugu Srbije, u Timočkoj Krajini oko 3°C. Krajem dana i tokom noći kiša će preći u susnežicu i sneg, a vetar u skretanju na jak severozapadni.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter