Izvor:
25.09.2019 u 19:46
0

ORGANIZATORI 35. JAZZ FESTIVALA NAJAVILI: Vokalna diva Dajan Rivs, čarobnjak bas gitare, Stenli Klark, su neki od džez velikana koji će nastupiti! (VIDEO)

Vokalna diva Dajan Rivs, čarobnjak bas gitare Stenli Klark i saksofonista Čarls Lojd, samo su neki od džez velikana koji će nastupiti na 35. Beogradskom džez festivalu koji se u srpskoj prestonici održava od 22. do 27. oktobra u Domu omladine Beograda i Kombank dvorani, najavili su organizatori na konferenciji za medije u DOB-u.

Umetnički direktor festivala Vojislav Pantić rekao je da je prevashodni cilj organizatora bio pogled u prošlost i sagledavanje faza koje je prošao ovaj praznik muzike, ali i pogled u budućnost festivala i sve ono što će on predstavljati za nove generacije.

Sekretar za kulturu Grada Beograda Ivan Karl napomenuo je da je za Džez festival izdvojeno 16 miliona dinara, tri miliona više nego prošle godine.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter