Izvor:
28.08.2019 u 20:22
0

KO JE PRIVEDEN: Napadi na Srbe se nastavljaju!

Pošto je policija objavila da je privedeno osam osoba koje se dovode u vezu s napadom na Srbe u kafiću u Uzdolju kod Knina, dalje se otkrivaju detalji – ko su privedeni. Svih osam privedenih je, kako prenose mediji, s područja Splita, a reč je o dvojici huligana od 25 i 28 godina, dok šestorica imaju po 22 godine, navode hrvatski mediji. A među njima je i 22-ogodišnjak koji je u junu ove godine učestvovao u napadu na grupu sezonskih radnika na Braču, kada je povređen i jedan Srbin.

Podsetimo, policija je tada privela jednog 22-godišnjaka i 19-godišnjaka zbog napada na sezonce i vatrogasca koji ih je branio. Zbog nanošenja teških telesnih povreda 26-godišnjem vatrogascu na Braču, 22-godišnjem mladiću, koji je učestvovao u napadu na sezonske radnike izrečena je mera opreza prema kojoj se vatrogascu ne sme približavati na 150 metara niti kontaktirati s njim.

happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter