„SRBIJA NA DLANU“ – ŽIVOT KAKAV JESTE! Nova sezona emisije uz koju plaču i najtvrđa srca! (od 21h)

U borbi za natalitet, mnogočlanim porodicama kojima nedostaje sve osim ljubavi – čini se, ne pružamo ništa!

Ekipa Hepi televizije, u prvoj epizodi treće sezone emisije “Srbija na dlanu”, pokazaće, kako dvoje mladih sa šestoro dece mučno prevazilaze nedostatak novca, hrane, odeće.

- Detaljno su nam pričali, podelili su I najintimnije detalje sa nama, a gledaoci neće verovati šta čuju – saznajemo na licu mesta, gde se snimala prva epizoda. – Ljubav im ne manjka, ali, sve ostalo – nemaju. Bolest, kao sudbina siromašnih, nadvija se nad majkama, koje žele nove živote, ali nemaju čime da ih nahrane, gde da ih uspavaju, čime da ih pokriju. Nijedan događaj nećemo umivati, već ćemo da predstaviti kakav jeste.

Voditelj Ivan Ivanov, kroz najmanja mesta dovešće ekipu “Srbije na dlanu” I pitati društvo:što ste ih zaboravili? Otkriće sve što mnogi nisu znali.

S druge strane, prvi put, pokazaćemo –ko su ljudi, koji odvajaju od svoje porodice, da bi majke sa više od troje dece, mirnije spavale I da makar ne brinu, da li su deci stomaci prazni.

-Novitet emisije, koja je osvojila Srbiju, jer su gledaoci nesebično delili svoje životne price I trauma sa celim svetom, jeste, što ćemo, ići korak napred – objašnjavaju u produkciji Hepi televizije. – Shvatili smo, da ljudima treba skrenuti pažnju na nečiju nemoć, omogućiti da neko pomogne, ali I uložiti u budućnost. Nauka, školovanje, put su, kojim mnogi ređe idu. A, od ove epizode, pokazaćemo šta znači – biti dobar đak!

 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
10:00  Parovi - Kućni savet
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Čađava mehana
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Glamur Specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Roditeljski sastanak
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro