Izvor:
02.11.2019 u 10:55
0

ŠABAC JE GRAD SA NAJMANJOM STOPOM NEZAPOSLENOSTI: A evo i ČEMU to stanovnici ovog mačvanskog grada duguju!

Član gradskog veća grada Šapca govorio je o velikim potencijalima koje ovaj grad na dve reke ima kao i o ljudima koji imaju nesvakidašnji, veseo duh.

Šabac je grad vrlo sposobnih ljudi, ali i zanimljivih i šaljivih, nije bez razloga to grad „Šabačke čivije“.

Kako su Šapčani u prošlosti umeli da se snalaze govori i cvetanje trgovine u teškom periodu, pod turskom vlašću, s obzirom na to da se Šabac nalazio na granici umeo je da iskoristi pogodnosti položaja između dve zemlje za poslove sa obe zemlje.

– Šabac je grad radnih i preduzimljivih ljudi, stopa nezaposlenosti manja je od 10 odsto, iznosi negde oko 8%- izjavio je gospodin Katić, prilikom gostovanja u emisiji "Prelo u našem sokaku" dodavši:

– Najveća industrijska zona u ovom delu Srbije je upravo na ovom mestu, uz Savu, u delu ka Sremskoj Mitrovici, na oko 600 hektora. Kada kupujete zemlju u našoj industrijskoj zoni, možete da birate, grad vam obezbeđuje sve tako da možete slobodno da gradite i radite.

Ljudi Mačvanskog okruga imaju specifičan i prijemčljiv duh.

– Postoji taj preduzetniči duh. Pravi se sve od šrafa do delova za Maserati, od malih radnji do velikih fabrika.– rekao je za Happy televiziju član gradskog veća.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter