Izvor:
26.10.2019 u 11:45
0

MLADA REPREZENTATIVKA RADMILA OTKRILA: Izazov je baviti se OVAKVIM sportom!

Gost današnje emisije "Prelo u našem sokaku" bila je mlada reprezentativka Srbije u dizanju tegova, Radmila Zagorac, koja je nam je otkrila čari ovog neverovatnog sporta.

– Uglavnom postoje predrasude da se samo muškarci bave ovim sportom, ali eto, ima i nas žena. Izazov je baviti se ovakvim sportom, ali moram priznati da me je i privukao. Sve je to počelo neočekivano. Krenula sam da treniram atletiku, a sastavni deo svakog sporta je dizanje tegova i onda je trener sasvim slučajno otvorio klub, meni se to svidelo i evo već četiri godine se bavim time. Pored svega toga imam i sporedne vežbe snage. Tehnika je jako presudna u ovom sportu. U ovom sportu odlučuje vreme. Što sam brža, to je bolje.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter