Izvor:
16.06.2019 u 10:16
0

ZORICA ATIĆ: Kada su svečanosti u pitanju, mi koristimo sve naše resurse!

Nastavljamo da upoznajemo karakteristike i turističke potencijale Grocke.

Uroš Davidović je razgovarao sa direktorkom Centra za kulturu Crocka, Zoricom Atić. Direktorka je govorila o manifestacijama koje su karakteristične za Grocku i o gostoprimljivosti njenog stanovništva.

Svi putevi vode u Grocku! Grocka je izuzetno aktivna, mi praktično imamo čitavo leto, naše svečanosti se zovu „Gročanske svečanosti“, ali one toliko dugo traju da ćemo mi to uskoro da nazovemo ja mislim i „Gročansko leto“. Sada su već manifestacije koje nas „zagrevaju“ za „Gročanske svečanosti“, to je „Muzička bašta“ Centra za kulturu Grocka, koja će ove godine održati dvanaest koncerata , svakog petka imamo koncert! Uskoro nas očekuje i „Moto fest“ u Grockoj, dva dana koncerata, brojni bendovi… likovna kolonija za umetnike, etno bazari, izložbe, pozorišne predstave. Mi koristimo sve naše resurse, i vodene i vazdušne i kopnene, kada su svečanosti u pitanju! Mi smo jedan odličan tim, Grocka je jedna velikovaroška sredina! Grocka je u stvari, negde, najsličnija Zemunu. U Grockoj su izuzetni domaćini, izuzetno ponosni na svoju zemlju sa kojom žive vekovima.- poručuje Atić.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter