Izvor:
16.06.2019 u 09:40
0

ŽIVADINKA AVRAMOVIĆ: Naš akcenat je na razvoju seoskog turizma!

Upoznajući Srbiju, emisija "Prelo u našem sokaku" je stigla u Grocku.

Želeći da što bolje upoznamo ovu gradsku opštinu, naš Uroš Davidović je razgovara sa predsednicom opštine, Živadinkom Avramović.

Gradska opština Grocka raspolaže zaštićenom ambijentalnom celinom koja se zove Gročanska čaršija. Duh Grocke je veoma zanimljiv, zato što su tu dobri ljudi, domaćini koji se bave poljoprivredom i raznim drugim delatnostima, ali ono što je najvažnije je da su pre svega gostoprimljivi. Pored Dunava, koji je plovni put za čitavu Evropu, mi imamo i železničku prugu i auto-put, koji je „žila kucavica“ za čitavu Srbiju. Imamo izuzetno dobar geografski položaj koji nažalost nismo do kraja iskoristili, pre svega u turističke svrhe. Akcenat je na razvoju seoskog turizma, bavljenje na parcelama koje do sada nisu obrađene, organskom hranom. Ono što u perspektivi planiramo je da za naše proizvođače pronađemo janvno-privatnog partnera za izgradnju fabrike za preradu voća koja je nekada postojala. Imamo konjički klub, kajak klub… Naši poljoprivrednici u okviru svojih gazdinstava bave se proizvodnjom rakija. – ističe Avramović.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter