Izvor:
15.06.2019 u 11:39
0

DRAGOLJUB MARKOVIĆ: „Brus je odavno uvideo da je spoj poljoprivrede i turizma dobitna kombinacija!“

Imajući na umu da je turizam "žila kucavica" opštine Brus, naš voditelj Uroš Davidović, razgovarao je sa direktorom Turističke organizacije Brus, gospodinom Dragoljubom Markovićem.

Dragoljub Marković je u emisiiji "Prelo u našem sokaku" govorio o turističkim potencijalima Brusa. Istakao je da je za Brus dobitna kombinacija spoj poljoprivrede i turizma.

Jednostavno, Brus se već godinama razvija u senci svoj starijeg brata – Kopaonika. Niko ne zna da istočna strana Kopaonika, odnosno strana koja pripada opšitni Brus, turističko mesto Bela Reka i Brzeće se razvija užurbano! Brus kao centar opštine je omiljeno stecište omladine i sportista u letnjem periodu, grad je sređen, ulaže se mnogo u poslednje vreme. Imamo jedan od najbolje pripremljenih bazena, takođe tu je i zdrava hrana koja je u ponudi svih hotela i restorana u našoj opštini.Treba da znate da je Turistička organizacija opštine Brus i Zlatne ruke Brusa četvorostruki pobednik u spremanju tradicionalnih jela, što je veliki uspeh kada se zna da je opština Brus mala opština. Imamo izuzetno gostoljubive ljude, izuzetnu domaću kuhinju, imamo mnogo toga da ponudimo! Brus je odavno uvideo da je spoj poljoprivrede i turizma dobitna kombinacija, taj domaći seoski turizam sa modernim turizmom daje velike rezultate. Imamo mnogo hladnjača, to treba istaći. Jedni smo od najvećih proizvođača malina u Srbiji, idemo sada na to da prodajemo finalne proizvode!– poručuje Marković.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter