ZORAN JEVTIĆ U EMISIJI "PRELO U NAŠEM SOKAKU": Mali Zvornik želimo da bude samo mali u nazivu, a veliki na turističkoj mapi! (FOTO)(VIDEO)

 

 

 

 

Mali Zvornik je najmlađa opština, a čovek koji se trudi da najbolje ispromoviše opštinu i pokaže njene lepote je predsednik Opštine Mali Zvornik, Zoran Jevtić.

-Mali Zvornik želimo da bude samo mali u nazivu, a veliki na turističkoj mapi Srbije i ne samo Srbije- izjavio je Zoran

Brdsko planinski kraj, hladna reka Drina predstavljaju lepote ovog mesta, kao i to što  više od polovine opštine je pod šumama.

-Oko 70 % otprilike je pod šumama ali ima i vode i poljoprivrednog dela...Predivan je to kraj. Mali Zvornik je nastao 55 godine kada je hidrocentrala tu otvorena, Josip Broz Tito je otvorio ...Jedna od najmlađih opština u Srbiji. To je bila srednje razvijena opština do 90-tih godina posle toga što se izdešavalo u našoj Srbiji, a upali smo u red među devetnaest nerazvijenih, ali iskreno krupnim koracima uz pomoć predsednika države i Vlade. Mi krupnim koracima počinjemo da izlazimo iz kruga- rekao je Zoran

 

 

 

Infrastruktura je dosta pomogla u napretku i razvijanju ovog mesta, a to je istakao i Zoran Jevtić.

-Posle 40, 50 godina da dođe jedna velika kompanija "Majdenim tekstil" iz Turske gde bi oni već ove godine trebalo da zaposle trista ljudi, a narednih godina još dvesta što je za Mali Zvornik jedna prekretnica. Prekretnica koja vraća polako Mali Zvornik sigurno iz kruga nerazvijenih izlazimo. Težimo da se vratimo u krug srednje razvijenih tome je doprinela i infrastruktura iskreno u zadnje tri četiri godine urađena je jedno 40 km puta. Magistralnog putnog pravca kroz Mali Zvornik, jer bez putne infrastrukture ne bi...Ovde godine kreće auto-put od Rume do Šapca, brzi put od Šapca do Loznice...Brzo ćemo i do Beograda- izjavio je predsednik Opštine Mali Zvornik

 

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnjakafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro