Izvor:
19.01.2019 u 11:35
0

SAŠA MILENKOVIĆ U EMISIJI „PRELO U NAŠEM SOKAKU“: Banja privlači veliki broj gostiju koji pronalaze mir i razvijaju ideje u srpskoj Modeni!

U emisiji "Prelo u našem sokaku" sa poznatim voditeljskim dvojcem Bojanom Ristivojević i Urošem Davidovićem ugostili smo direktora Kulturnog centra Sašu Milenkovića.

Šta sprema Vrnjačka Banja za svoje turiste?

– Uporedno sa modernim razvojem turizma, i 150 godina razvoja banjskog turizma, nama je bio prvobitni cilj da banja ima visoki razvoj. Želeli smo da ljudi nađu mir i da u banji mogu da kreiraju i stvaraju ideje. Naša banja je ugostila i Desanku Maksimović , Antonija Isaković, Dobricu Ćosića pa na osnovu svega imamo i brojne spomenike. Pored već tradicionalnih manifestacija Vrnjačkog karnevala i Love festa postoje pregršt drugih, značajnih kulturnih, sportski i drugih dešavanja, a sve sa ciljem da se privuče što veći broj gostiju koji će imati priliku da dodatno upotpune vreme provedeno u srpskoj Modeni.
Danas, sa svojih sedam mineralnih izvora i lepotama koje je krase spada u red najlepših i najposećenijih banja Srbije. Ovo banjsko lečilište osim lečenja pruža i mnoge druge mogućnosti, kako za rekreaciju, tako i za odmor od svakodnevice. Najpoznatiji je i Festival filmskog scenarija koji je sredinom avgusta, i veliki broj protagonista je prisiutan, scenarista, reditelja. Svakog meseca se trudimo da imamo neko događanje
– rekao je Saša Milenković.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter