Izvor:
03.12.2018 u 15:30
0

JUGOSLAV VASOVIĆ U EMISIJI „PRELO U NAŠEM SOKAKU“: „Na Juniorskom svetskom prvenstvu u vaterpolu učestvovali su četiri reprezentativaca iz Kragujevca“! (VIDEO)

U današnjoj emisiji "Prelo u našem sokaku" voditeljaski par Bojanom Ristivojević i Urošem Davidovićem vodimo vas pravo u srce Srbije – u grad industrije, kulture, obrazovanja i ljubavi za sve njegoce posetioce, Kragujevac.

Kragujevac ima poznati vaterpolo klub Radnički pod upravom Jugoslava Vasovića (direktor kluba).

– Radnički je mlad klub, ovo je treća godina postojanja. Krenuli smo od treće najniže lige sada smo dospeli u drugu Jadransku ligu, danas su momci na utakmici u Budvi. Želimo da razvijemo sport u Kragujevcu , vaterpolo pre svega, kod mladih i da postanemo brend kao i naša šljivovica. Uslovi su odlični, imamo nov bazen, imamo razumevanje grada i imamo njihovu pomoć. Od nas je poteklo oko petnestak kadetskih i omladinskih reprezentativaca, na Juniorskom svetskom prvenstvu bila su naša 4 igrača. Sledeće nedelje čeka nas Srpski kup, Crvena zvezda gostuje i to nam je okupacija.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter