ĐORĐE KORTINA U EMISIJI "PRELO U NAŠEM SOKAKU" OTKRIVA: Kako sam diplomu Pravnog fakulteta zamenio ugostiteljstvom? (FOTO)

 

Đorđe Pavlov, poznatiji kao Đorđe Kortina, poznati je beogradski maneken i ugostitelj, a mnogi ga smatraju urbanom legendom grada Beograda. 

U emisiji "Prelo u našem sokaka", Korona se prisetio manekenskih dana, ali i uporedio situaciju u mankenstvu onda i sad: 

- Sve je bilo drugačije kada sam ja bio maneken, imali smo kreografije, uvežbavali hod, nisi mogao bilo kako da prošetaš pistom. Danas je najbitniji fizički izgled, ne toliko kako se ponašaš na sceni. Tadašnje uticajne ličnosti želele su garderobu koja se nalazila baš na meni. Mnogo puta se desilo da sa sebe skinem komad odeće i prodam, tada sam bio najponosniji na sebe - objasnila je gradska legenda.

Pavlov je već dugi niz godina vlasnik nekoliko restorana, koji se nalaze na atraktivnim prestoničkim lokacijama, a ovim povodom otkrio je kako se javila ljubav prema ugostiteljstvu: 

- Još kao dete često sam boravio u restoranu koji su držali baka i deka. Godinama kasnije, kada sam diplomirao Pravni fakultet u Beogradu, morao sam da donesem bitnu odluku, želim li da budem pravnik ili kafedžija. Mislim da sam doneo dobar izbor - objasnio je gost emsije na televiziji Hepi. 


 

Happytv..rs
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnjakafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro