VERA MAJSTOROVIĆ I NJENE VREDNE RUKE PRAVE ČAROLIJU NA PLATNU: Ljubav prema vezu mi je usadila baka, volim kreativne poslove jer se tako iskazujem!

 

 

 U najnovijoj emisiji Happy televizije „Prelo u mom sokaku“ gost je bila Vera Majstorović čije vredne ruke prave najlepše vezove na narodnim nošnjama i haljinama Tim kreativnim i jako zahtevnim poslom za koji je potrebna velika ljubav Vera Majstorović se bavi već 30 godina.

 

 

 Poznate ruže koji vi radite uočio je jedan poznati modni kreator iz inostranstva i one su se našle na njegovim kreacijama u modnoj kolekciji. Koliko vama treba vremena za jednu haljinu, da bi ona bila spremna za nošenje sa svim svojim ukrasima.

- Videli su moj rad na haljini u prodavnici koja se nalazi na Slaviji. Garderobu i vez koji radim im se dopao pa su to primenili na svojoj kolekciji. Jednu lepu haljina moram da radim od tri do sedam dana, po nekoliko sati dnevno. Ljubav prema vezu mi je usadila baka, jer mama nije mogla zbog mnogo obaveza koje je imala. Ja volim kreativne poslove jer se tako i iskazujem. Sama crtam svoje motive i vezem šare i zlatovez – rekla je naša gošća Vera Majstorović

 

 

Happytv.rs
Foto: Flickr/Vera Majstorović

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnjakafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro