Izvor:
15.02.2018 u 00:43
0

LEPA BRENA U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Folk diva raznažila gledaoce i otvoreno govorila o svom životu!

Najveća muzička zvezda na ovim prostorima Lepa Brena bila je ekskluzivni gost emisije "POSLE RUČKA" na Happy televiziji. Njena fantastična muzička karijera jedna je od retkih koja zavređuje pažnju kako u Srbiji i regionu tako i u svetu.

Na samom početku, Lepa Brena pozdravila je gledaoce Happy televizije i poželela im ugodno popodne. Pored nje, tu je bio i njen sin Stefan Živojinović.

Pogledali smo i spot za Breninu pesmu "Zar je važno da l' se peva ili pjeva". pomenuta pesma izazvala je burne emocije kod ljudi iz bivše Jugoslavoije, a Brena je otkrila šta ju je inspirisalo da otpeva ovu pesmu.

– Odrasla sam u velikoj zemlji koja se zvala Jugoslavija u kojoj su nas učili da volimo ljude oko sebe, a čini mi se da otkako nema više Jugoslavije, konstantno živimo u nekoj tenziji, u vremenu u kojem se sve više degradiraju važni ljudi, naši preci, umetnici. Jednostavno, izgubili smo tu empatiju, tako da sam iz čiste emocije otpevala ovu pesmu i želim da pošaljem poruku ljudima da trebamo da se volimo, kao i u mojoj pesmi. To je koja karma i tako ću i umreti – rekla je najveća jugoslovenska zvezda koja i danas uživa veliku slavu.

Ipak, iako Brena sada ovu pesmu peva sa velikom emocijom, priznala je voditelju Vanji Buliću da u početku nije želela da je otpeva.

– Kada sam čula da je pesma narodna rekla sam, "Jao, nemoj narodno, treba mi nešto energićnije", ali tada nisam čula tekst. Boba je bio u šoku kada je čuo da nisam zadovoljna pesmom, toliko da je rekao, "Znaš šta? Ja ću ovu pesmu da kupim i ako ti nećeš, ja ću da je otpevam" – rekla je Brena kroz smeh i dodala da se veoma brzo zaljubila u ovu emotivnu pesmu.

Brena se nakratko vratila u period kada je snimala film "Hajde da se volimo" i otkrila da je skakala sa mosta u Mostaru, ali da je brzo shvatila da je to bila loša ideja.

– Neretva je najhladnije reka i verujte mi da kada sam skočila izgubila sam dah. Istog momenta, svi su krenuli da me spasavaju – rekla je folk dive.

Brena se okušala u skakanju sa mosta, ali ona nije plavuša koja je skakala s mosta u filmu "Hajde da se volimo":

– Jedva smo je ubedili da ne skače s mosta i unajmili smo kaskadera – rekao je jedan od Breninih dugogodišnjih saradnika.

Brenin sin Stefan nedavno je započeo pevačku karijeru, a folk diva otkriva da je ga na nastupima neće pratiti ona, već Boba Živojinović.

– Stefan uskoro ima nastup u Sarajevu i njega na nastupima prazi Boba i njegovi prijatelji. Formiralo se muško društvo i kažu, "Idemo da bodrimo Stefana", ali neka ih, meni je srce puno dok sve to posmatram – rekla je Lepa Brena.

Brenu je potom dočekalo veliko iznenađenje kada je u studio televizije Happy ušetao njen sin Viktor Živojinović, koji je doneo cveće svojoj majci i pohvalio svog brata.

– Nije što je moj, ali smatram da će imati sjajnu karijeru. Sa takvim osmehom, takvom harizmom, nema šanse da neće uspeti – rekao je Viktor, a brat mu se zahvalio na komplimentu, a na njegovom licu se moglo videti da mu je drago što ima podršku od svog brata.

Viktor je i sa velikom emocijom goviorio o tome da niko ne može da ga nauči nekim životnim vrednostima više od majke.

– Majka je zaista tu u svim situacijama i slažem se sa Stefanom kada kaže da čak ni otac ne može da bude tu za nas koliko je majka. Ona je tu i što se kaže i da nas nauči kako da operemo, ali i tu je da nas savetuje, dok je tata tu za neke druge stvari. Oboje su imali veliku ulogu u našem odrastanju – rekao je mladi Živojinović.

Kako je danas Dan zaljubljenih, nije izostala ni priča o Breninoj i Bobinoj velikoj ljubavi.

Pevačica je otkrila da ih je upoznao pokojni legendarni glumac Bata Živojinović, a potom je izjavila da im je veoma teško pao njen odlazak u Prštinu, gde je imala koncert.

– Mi smo oboje plakali. Ja sam veoma poštovala pokojnog Raku Đokića i on me je zamolio da pevam na jednom humanitarnom koncertu u Prištini. Boba i ja smo se tada prvi put razdvojili i baš nam je bilo teško, ma ne mogu ni da vam opišem taj bol – rekla je folk ikona, a potom dodala da je Boba u inostranstvu namerno izgubio meč, kako bi se vratio svojoj dragoj, što je još jedan dokaz ljubavi.

Međutim, postoje i trenuci kada je njihova neopisiva ljubav bolela – bukvalno. Naime, kada je primetila svog dragog u Novom Sadu, gde su dogovorili da se nađu, poletela mu je u zargljaj i slomila ruku.

– Kada sam ga videla, momentalno mi se u glavi pojavila scena iz romantičnih filmova gde mu ja poslećem u zagrljaj, on me zagrli snažno i onda me vrti. Toliko sam mislila o tome da nisam videla ništa oko sebe i kada sam skočila onako ka njemu, on nije imao snage, te sam ja pala. Kaže on meni, "Beki, pa nisi ti toliko jaka", a ja onako pomislim, "Šta bi, junačino?" – rekla je Brena kroz smeh.

Brena je tokom emisije "Posle ručka" i razgovarala sa našim gledaocima koji su se javljali u program i pokazala da je i pored ogromne slave žena kao i svaka druga, koja voli ljude oko sebe, koja u sebi nosi veliku emociju.

Folk diva je ponovo dokazala da je jedna jedinstvena LEPA BRENA.

Happytv.rs
Foto: Instagram/lepabrenaa

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter