SEKSOLOG ZA EMISIJU "POSLE RUČKA": Lepota MORA biti udružena sa umom! (FOTO)

 

Seksolog Dr Jovan Marić bio je gost današnje emisije "Posle ručka" pa je pojasnio ko više ceni lepotu - muškarci ili žene. On je pojasnio nešto više i muško-ženske odnose.

- Moguće je da se muškarci zalepe za tranvestita. Brazil je prestonica estetike, tu se desi da se često muškarci prevare. Devojke su volele naprimer moju kosu, moj nos, često se dešavalo da mi kažu da imam neki lep deo tela. Sada se grudi mere po kubicima, ranije su imale posebne mere, poput grudi Merlin Monro. U današnjem svetu se računa IMATI ILI BITI ILI IZGLEDATI. Danas je suština vizuelizacija. Ima devojaka na koje svi nasrću jer je prelepa - naveo je Dr Marić i dodao da je najvažnije da lepota bude zajedno sa umom udružena jer se onda tako formira celokupna ličnost.

- Lepota ako nije udružena sa umom, onda je nešto životinjsko. Kako sačuvati žicu? Ljubav je slepa i to se dešava u početku veze. Žene imaju želju da promene loše navike muškarcima i meni se to dopada kod njih. Muškarci su nezainteresovani za tu vrstu rada unutar sebe. Žene su jači pol jer duže žive pet godina, lepše su, elegantnije - istakao je Dr Jovan Marić za emisiju Happy televizije. 

 

Happytv.rs
Foto. Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro