Izvor:
08.11.2019 u 16:36
0

DR MILIJKO RISTIĆ U EMISIJI „POSLE RUČKA“ ISTAKAO: Vitamin D uništava sve bakterije i viruse!

Dr Miljko Ristić, bio je gost današnje emisije "Posle ručka", koji je govorio koje vitamine treba unositi u organizam tokom zimskog perioda i koja je najbolja prevencija organizma.

– Sve generacije pripremaju isto organizam za zimu. Što se fizičke aktivnosti tiče, ona se ne preporučuje u nekoj velikoj meri starijim osobama. kod starijih osoba. To se pokazalo i sportistima koji intenzivno treniraju tokom zime, češće obolevaju, nego u istom tom sportu u letnjem periodu. Ne trebamo da zaboravimo da je starost genetski uslovljena. Zimi treba uglavnom uzimati samo vitamin D, jer ovi ostali vitamini ne deluju antibakterijski na bakterije i viruse. Jedino vitamin D ubija belančevine koje koriste virusi i bakterije koje dođu u naš organizam. – rekao je dr Milojko Ristić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter