Izvor:
07.11.2019 u 19:45
0

ADVOKAT ZORAN RISTIĆ O AKTUELNOJ TEMI: Srbija i Hrvatska moraju naći konačno rešenje!

Zoran Ristić, advokat i predstavnik Udruženja "Oduzeta imovina" govorio je o istoriji između Srbije i Hrvatske, kao i tome kako te dve države moraju da pronađu konačno rešenje.

Osećam potrebu da odredim granice. Onaj ko je prošao vreme koje je iza nas, može da se saoseća sa ovom temom. Moramo znati strategiju Republike Hrvatske prema srpskoj imovini, da bi prepoznali šta su bile određene namere u zadatom periodu. Moramo da znamo godine i da pratimo šta se dešava. U periodu 1991. godine, Hrvatska donosi Uredbu da zabranju sve, kao i mi. U periodu 1992. godine, dešava se nešto skandalozno. Oni govore da sve što je srpsko, u otkaznom periodu postaje hrvatsko. Uredbom je donešena ta odluka. – Istakao je Zoran Ristić za Happy televiziju.

Takođe je dodao da je otišao u Strazbur pre 10 godina, ubeđen da je to sud koji rešava sve probleme ovoga sveta.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter