Izvor:
05.11.2019 u 15:10
0

BIĆE VAM POTREBNE MARAMICE: Zorica Kreća započela potresnu ISPOVEST svoje majke!

Gost emisije "Posle ručka", Zorica Kreća, uvela nas je u priču koja potresa čitavu Srbiju iz dana u dan. Ona je započela potresnu ispovest svoje majke i objasnila kako je ona prihvatila saznanje da ima brata koji je ukraden na samom porođaju njene majke.

– Ja sam 2015. godine saznala da imam brata koji je ukraden na samom porođaju moje majke. Mama se plašila moje reakcije, jer sam odrasla kao jedinica i bojala se moje reakcije, kako ću da priznam nekog ko još postoji pored mene. Ceo život je sumnjala da je to dete živo. Kada je skupila snage, rekla mi je za nestalo dete i ja sam je podržala u odluci da ga potraži. Odmah sam krenula u potragu za njim – započela je Zorica.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter