Izvor:
29.10.2019 u 22:17
0

POTRESNA ISPOVEST OCA UBIJENE DEVOJKE: Rekao mi je u lice „Šta sam naumio to sam i uradio!“ (FOTO, VIDEO)

Dragiša Jošić, otac ubijene devojke u emisiji "Posle ručka" je govorio o najtežem danu u svom životu, kako se i šta dešavalo na dan kada je dečko njegove ćerke nju ubio sa dvadeset uboda nožem u njeno telo.

Kako je ovaj nesrećni otac ispričao taj dan je počeo radno kao i svaki drugi, ubica njegove ćerke je najnormalnije razgovarao o poslu i svemu što ima da se radi te kako kaže ništa nije sumnjao a nije ni znao da su se njegova ćerka i njen dečko, Dušan posvađali prethodni dan. Kako kaže, razgovor je bio „najnormalniji, prijateljski, komšnski“.

Nakon nekog vremena, kada je njegova ćerka došla sa posla i ušla u kuću, njegova žena je počela u jednom trenutku da viče i kuka dok je on radio napolju:

– Dušan bije Violetu– vikala je kao bez duše njegova sadašnja žena koja je videla sukob Violete i njenog dečka Dušana.

– On je na sred sobe, ja je ne vidim, nož je držao u rukama. Molio sam ga da mi da nož. Nju nisam video, samo noge– rekao je Dragiša, otac ubijene devojke.

Kada su uspeli da dođu do nje, pokušali su da je podinu, da je donesu do kola kako bi je odveli u Dom Zdravlja.

– Žena ju je uhvatila za noge ja za ruke, nisamo znali kako da je iznesemo, ispustili smo je nismo mogli da je odnesemo. Dušan je sve vreme stajao pored sa nožem.

Dragiša je pokušao da se doseti broja hitne pomoći ali nije uspeo u svom šoku i zbunjenosti, pitao je Dušana za broj na šta je on potpuno smireno odgovorio:

– Ja sedim i držim nju, ne govori , ne reaguje. Ja ga pitam koji je broj Doma Zdravlja. On je rekao da nema potrebe, da je ona završila. Rekao mi je: „Znam gde bodem.“ Ja sam mislio da je živa još, da je guši krv pa sam joj sklonio krv.

Kada su napokon uspeli da je, uz pomoć jednog komšije, odnesu u kola, Dušan je mirno obišao oko kola i ušao u njih, na zadnje sedište, kao da je želeo prevoz do kuće koja se nalazila iza Doma Zdravlja.

– Sve vreme mi je u glavi da je ona živa. – govorio je otac sa nadom.

Po dolasku ispred ustabnove u kojoj su se lekari borili za njen život, Dušan je mirno izašao iz kola, rekao:

– Šta sam naumio to sam i uradio– a potom odšetao sa krvavim nožem u pravcu svoje kuće.

– Ja sam potrudio da je spasim. Mislio sam na to da ga ubijem. Kada smo bili u policiji, prolazio je pun sebe, ponosno kao da je nešto dobro uradio. Komšinica koja se tu našla rekala je da ju je tako oštro pogledao. Tada sam hteo da ustanem da ga zadavim ali mi inspektori nisu dozvolili- rekao je ovaj otac shvatajući da mu ubistvo ubice njegovog deteta ništa ne bi promenilo ali je i upozorio:

– On ako ga oslobode, on je pun krvi, on će to ponovo uraditi.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter