Izvor:
28.10.2019 u 16:31
0

DR VESELIN DRAŠKOVIĆ ISKRENO O DETINJSTVU: Pravi vuk mi je bio prva IGRAČKA!

Gost današnje emisije "Posle ručka" bio je Prof. dr Veselin Drašković, koji je iskreno podelio trenutke iz svog detinjstva i pričao o svojoj profesiji.

– Ja kada sam se rodio, mislio sam da sam se rodio u centru sveta. Ja i dan danas živim tako. Ima i iracionalnosti, ali i racionalnosti uvek. Ja sam rođen na severu Crne Gore i rođen sam tamo gde je priroda savršena i čovek teži da bude savršen. Dan danas kada otvorim vrata od moje sobe, vidim kanjon. Ja se tu odmaram i negde sam voleo da čitav svet dođe kod mene. Ne toliko da ja odem, koliko da mi dođu ljudi. Sada, kada već postoji polje inspiracije i malo iskrenosti, dužan sam da pred ovako lepim skupom kažem zašto je pokret mene inspirisao. Ja sam već od petnaeste godine bio determinisan da ću biti u nauci i da ću ići tim putem. Na vreme sam počeo da se igram sa zmijama i žabama i prohodao sam uz pravog vuka. Vuk mi je bila prva igračka i tada je počelo moje poznavanje sa prirodom.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter