Izvor:
28.10.2019 u 16:04
0

SNEŽANA RADOJČIĆ ISKRENO I KROZ OSMEH: Moj svet su bile moje KNJIGE!

Gost današnje emisije "Posle ručka" bila je Snežana Radojčić, koja je obišla svet na biciklu i uživala u svom putovanju, iako kao mala uopšte nije volela putovanja.

– Ja ima pređašnji život, ali imam i ovaj sadašnji. Ja sam u pređašnjem životu bila, što bi se reklo štreber iz biblioteke. Htela sam da živim na nekom ostrvu ili tako nešto. Želela sam da pišem knjige, završila sam književnost i objavila prvu knjigu. To je tada bila senzacija. U četrdesetim godinama sam se zapitala šta su bili moji snovi. Moj san, od malih nogu, bio je da živim slobodno iznad svih sistema. Radila sam u školi i kao menadžer osiguranja, kao prodavac nekretnina. Završila sam u korporacijama, neko ko je želeo da bude slobodan. To je meni bio izazov, dok sam mogla da sklapam neke poslove a da me niko ne dira. Pošto ja i nisam baš osoba za grupu, ja sam više solo igrač.

Takođe je dodala da nikada nije volela putovanja i da nikada nije kapirala zašto ljudi vole da putuju.

– Moj svet su bile moje knjige. Ja sam putovala kroz njih.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter