SUZANA MANČIĆ: Ljudi koji se odluče na usvajanje imaju veliko srce! (FOTO)

Popularna voditeljka i TV lice Suzana Mančić godinama je učestvovala u raznim humanitarnim akcijama. U emisiji "Posle ručka" Suzana je govorila o poštovanju koje ima prema svim ljudima koji se odluče da usvoje dete.

- Ja sam priču čula od majke, odnosno usvojiteljke. Ja prosto zanemim kada čujem da je neko usvojio dete. Moraš da imaš veliko srce, ne moraš biti bogat. Ovde je pitanje da dete ne pripada nikome, ja to tako gledam. Kao mala devojčica, prijatelji mojih roditelja nisu mogli da imaju decu. Usvojili su dečaka koji je bio melem ali on se razboleo i kod njega je nastao niz komplikacija. Sada na nivou razvoja same genetike ti možeš da vidiš kakvo je dete, da li je zdravo, šta nosi u naslednom materijalu što je jako bitno - izjavila je Suzana Mančić.

Svaka priča ima svoju dobru i lošu stranu, ali Suzana Mančić ističe da po pitanju usvajanja dece uvek ima više lepših stvari koje ostaju za ceo život.

- Lepši deo priče je taj da sam upoznala devojčicu koja je imala 15 godina, mi smo je tada krstili, mi smo se brinuli, ona zna reda, roditelji razvijaju njene talente ona ide u muzičku školu i ja se kao kuma uvek pojavim na ispitima. Milana njih zove TATA i MAMA. Ispunjavaju joj razne želje. Kupili su joj konja, dobila je lepog lipicanera. Dogurala je do fakulteta ona je veliki uspeh Ankice i Željka - nadovezala se na Ankicinu priču Suzana Mančić

 

 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Parograf
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro