Izvor:
23.10.2019 u 15:34
0

NOVINARKA ANKICA ORČIĆ PREPRIČAVA KAKO JE USVOJILA DETE: Videla sam je kroz staklo i bila sam očarana!

Novinarka Ankica Orčić i sama je usvojila dete kojem i dan-danas pruža veliku ljubav. Proslavljena humanitarna radnica je podelila sa gledaocima Happy televizije kako je izgledao prvi susret sa detetom.

– Išla sam da vadim krv na dečije odeljenje i moja prijateljica je bila načelnica. Kroz staklo sam ugledala jednu devojčicu, kojoj su nogice virile dok je zubima grizla ogradicu svog kreveta. Bio je Veliki petak i pitala sam da li mogu da je odnesem kući preko vikenda – započela je priču Ankica Orčić.

Posle prvog susreta sa malom devojčicom novinarki se potpuno promenio život.

– Pitala sam doktorku da li smem da joj dam bananu. Kada je pružila rukice prema meni bila sam očarana. Podigla sam je i odnela kući. U ponedeljak je trebalo da je vratim i samo sam odlagala i govorila sutra ću, sutra ću i tako je ona ostala kod mene – izjavila je Ankica Orčić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter