ZANIMLJIVA ISPOVEST TRBUŠNE PLESAČICE ZAINTRIGIRALA GLEDAOCE: Verovali ili ne, OVO je jedini razlog zašto su me momci ostavljali!

Gost današnje emisije "Posle ručka" bila je trbušna plesačica Sandra Aqua, koja je iskreno ispričala svoj fenomen i koliko je zapravo srećna što će konačno postati majka. 

- Moja priča je zanimljiva. Ja bih na neki način rekla da mi je Bog kreirao celu ovu priču. Ja sam još od dvadesete godine htela porodicu, zato što potičem iz porodice gde nisam imala oca. U svakoj uvek sam spominjala koliko želim porodicu i dete. Verovali ili ne to je jedini razlog zašto su me momci ostavljali, verujte mi, jedini razlog. Pomislila sam da li je to možd zbog moje profesije jer sam trbušna plesačica i uvek sam putovala i nastupala svuda. Ja sam htela još od dvadesete porodicu, pa to je normalno. Međutim stvar se odigrala tako kako se odigrala. Imala sam dve solucije u životu, ako ne pronađem muža do četrdesete godine. Prvo sam razmišljala da usvojim dete jer sam obezbedila sve uslove potrebne za normalan život, ali nisam mogla da ga usvojim jer nisam imala partnera. Druga solucija mi je bila malo teža i skuplja, a to je vantelesna oplodnja. Nakon svega, prirodnim sam putem zatrudnela i ne mogu da isčekam dan porođaja. 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
10:00  Parovi - Kućni savet
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Čađava mehana
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Glamur Specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Roditeljski sastanak
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro