"KURTI PO SVEMU SUDEĆI NEĆE BITI PREMIJER": Dr Zoran Dragišić za emisiju "Posle ručka" (FOTO)

 

DEMO BERIŠA ZA EMISIJU "POSLE RUČKA": "Nije moguće da ON pomeri Tačija sa pozicije! Spremni su na sve - koverte nisu bile iznenađenje!" (FOTO)

U današnjoj emisiji "Posle ručka" imali ste prilike da čujete aktuelne goste o temi Ko je smislio trovanje kovertima? Da li je moguće izbeći srpsku listu u izboru minister i zašto su Albanci povukli molbu za prijem u Interpol, te da li je jutrošnja akcija ROSU vezana za još jedan neuspeh oko učlanjenja Kosova u Interpol?

Gost je bio i dr Zoran Dragišić ispred Fakulteta bezbednosti, koji je istakao važnost pokretanja sporazuma i dijaloga između Beograda i Prištine, te da i Albanci sami znaju da Vojska Srbije poseduje jače oružje i ne smeju da čine ništa loše, jer bi se onda automatski Vojska aktivirala.Takođe, naveo je koliko predsedniku Srbije nije lako budući da na njega padaju velike odgovornosti.

- Sve je dovelo do toga da 1999. godine kada pored bivših republika, niko nije podržavao srpsku poziciju. Gospodin Kurti, kako se čini, neće biti premijer. Ko god bio u Vladi na Kosovu, moraće da ima dijalog sa Beogradom, neće moći da beže od toga. Svaka država na svetu ima organizovani kriminal. Kako se oseća jedino zna predsednik Vučić. Nije mu lako, sili pritisci sun a njemu. Amerikanci su jasno rekli, da od njih neće imati podršku. To je odluka u Prištini nakon sastanka sa Kurtijem. Mi se nadamo da ćemo uspeti da postignemo kompromis i sporazum. To ne može preko noći, niti možemo doiti bilo šta. Ne treba porediti naše bezbednosne snage sa snagama Kosova. I oni su sami priznali da je naša orugana snaga jaka. - istakao je dr Dragišić.

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Parograf
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro