Izvor:
12.10.2019 u 20:36
0

ADVOKATICA MILICA NICOVIĆ: Pre braka Srbi sve češće urade jednu stvar! (VIDEO)

U Srbiji su počeli sve češće da se primenjuju predbračni ugovori, istakla je Milica Nicović, advokat, gostujući u emisiji „Posle ručka“.

Nicović je sa advokatskog stanovišta ispričala kako klijenti reaguju kada saznaju da ih je partner prevario:

Prevara… u prvom trenutku isplivava bes i izlaze najveće uvrede. Tek posle izvesnog vremena počinje suočavanje sa činjenicima, i to je najbolnije. Ne bih generalizovala da su prevare samo muške ili ženske. –

Nicović je istakla da su u Srbiji sve češći predbračni ugovori, ali da i postoji trend da posle braka stranke negiraju da su imale zajedničkih ulaganja tokom braka.

Kod nas su predbračni ugovori počeli sve češće da se primenjuju. Mogu se zaključiti kako pre braka, tako i u toku braka. Oni za kasnije derogiraju imovinu. – zaključila je Nicović.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter