Izvor:
11.10.2019 u 15:45
0

GLUMICA EVA RAS BEZ DLAKE NA JEZIKU: Zakoni kod nas uopšte nisu PRECIZNI!

Gost današnje emisije "Posle ručka" bila je glumica, Eva Ras, koja je govorila o njenom životnom iskustvu i mišljenju današnjih problema kada su u pitanju dugovi, kamate i plaćanja.

– Imam skoro osamdeset godina i ne sećam se da su zakoni bili takvi kao što su danas. Ljudi su celog mog života u ovoj zemlji bili isti od prvog do poslednjeg dana. Kao da sam se rodila da plaćam račune, rekla sam do sada sto puta. Cela moja dugogodišnja karijera je otišla na plaćanje: komunalije, struje, kirije, grejanje i prosto nema spasa. Ne znam da li se sećate kada je Đinđić došao na vlast i govorio kako oni koji imaju velike stanove i velike dažbine, treba da prodaju i da uzmaju manje. Svi su ga tada poslušali. Zakoni kod nas uopšte nisu precizni.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter