POZNATA GLUMICA ZA EMISJU "POSLE RUČKA": Ne trebamo dozvoliti da nas život UPROPASTI! Žene trebaju uvek da su NEGOVANE! (FOTO)

U današnjoj emisiji „Posle ručka“ govorimo o tome da li zaista kod muškaraca i žena postoji kriza srednjih godina? Šta muškorci ne znaju o svojoj seksualnosti? Gosti ovog popodneva bili su glumica Iva Štrljić, urolog Aleksandar Milošević , muzičar Milutin Popović Zahar, hirurg Milan Colić.

 

Glumica Iva Štrljić je izuzetno inspirisana temom govorila o tome šta žene treba da čine kako bi radile na sebi i da po pravilu trebaju biti negovane i očuvane jednako kao i muškarci.

- Onaj ko ima pokretačku „lokomotivu“ u sebi, taj pojedinac će imati manje bora u životu, manje ogorčenosti. Kada čovek u sebi ima ogorčenost, onda lošije stari, a kada nema onda "lepo" stari. Mi želimo što duže da budemo lepe, ali malo ljudi radi na sebi po tom pitanju. Žena mora da se oseća dobro, sigurno, zbrinuto. - istakla je glumica i dodala da ne voli ženske razgovore, od kojih joj se "diže" kosa na glavi, te da je veoma povučena kada se radi o govorenju ličnih stvari. 

 

Ja sam u srednjim godinama, ali stvarno mislim da su ovo sada moje najlepše godine. Lepše se kao žena osećam sada, nego u 22 godine. Onoliko sam lepa, koliko sam želela oduvek da budem. Život služi da nas učini lepim, a ne da nas upropasti, koliko god imali ili nemali. Zavorena sam osoba i ne prisustvujem toliko ženskim razgovorima. Nisam za to da se intima deli tek onako, jer smatram da ko lako deli svoje tajne, onda olako deli i tuđe. - dodala je Štrljićeva

 

 

 

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnjakafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro