Izvor:
25.09.2019 u 17:28
0

POTRESNI SLUČAJ ADVOKATA: „Žena je iseljena iz kuće sa TROJE dece!“ (FOTO)

Za današnju emisiju "Posle ručka", govorio je advokat Filip Blagojević, koji je detaljno objasnio slučaj koji je i na njega ostavio utisak, na kome je radio. Reklo bi se da je ovo jedan slučaj u nizu slučajeva koji se rešavaju na isti način.

Priča je bila koncipirana o iseljenju gospođe Smilje Jelić koja je na nepravedan način iseljena iz svoje kuće sa decom i maloletnim unukom.

– Na slučaju Smilje Jelić koja je iseljena iz kuće sa troje dece radio sam lično. Doneli su mi papire da vidim šta se to desilo. Ono što je meni Smilja ispričala jeste da je ona pozajmila 500 evra od zelenaša kako bi se izvukla iz dugova, međutim oni su nju tužili i morala je da vrati 3600 evra. Njiva koja nije ni utvrđeno u kakvom je stanju, kuća je imala prizemlje i prvi sprat, moja procena je da je to vredelo 60 hiljada evra. Izvršitelj je angažovao sudskog veštaka koji nikada nije ušao u kuću, procenio od oka koliko kuća vredi, što je van protokola. Oni su procenili da ta kuća vredi 30 hiljada evra, što je bilo van pameti. – istakao je Blagojević.

Ovaj slučaj je porodicu Jelić razdvojila i oni sada više ne žive zajedno – istakao je advokat.

– Glavni problem u priči je što je izvršitelj smatra da su sve nepokretljivosti nedovoljne, te je tražio od suda da doda i dvorište i još ponešto uz to. Unuk Smiljin je bio maloletan, te iseljenje nije moglo da se odvije bez prisustva socijalnog radnika. Iselili su čitavu porodicu za sedam dana. Nije lepo odrađen slučaj od strane jednog advokata. Ovo je jako potresna priča koja je na neki način razdvojila porodicu jer su svi na različitim stranama. Nije stvar u tome da li je bilo kasno kada mi se gospođa Smilja obratila, već je jedini problem što komore izvršitelja, sud i nadležna lica nisu odradili svoj deo posla kako treba – rekao je FIlip Blagojević za Hepi TV.

Happytv.rs
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter