Izvor:
10.09.2019 u 20:54
0

NATAŠA PUŠOVA O TOME KAKO SE IZBORILA SA KANCEROM: OVA VODA je lekovita! (VIDEO)

Nataša Pušova je gostujući u emisiji "Posle ručka" objasnila koje su prednosti krečne vode u lečenju kancera.

Svoju potresnu priču je podelila sa gledaocima Hepi televizije, i otkrila šta je zapravo njoj spasilo život. Naime, ona je imala problema primajući hemioterapije i posle četvrte terapije je odustala. Spas je pronašla u krečnoj vodi.

Krečna voda je je bazna sredina. Ja sam posle četvrte hemioterapije prestala sa tim, posle izlaska iz bolnice počela sam da pijem krečnu vodu, ona nije niti lek, niti otrov. Krečna voda i soda bikarbona imaju ista dejstva. – zaključila je Pušova.

Pušova je za kraj istakla da je svako krojač svoje sudbine, i da je na pojedincu da odluči koji će lek izabrati u borbi protiv ove opake bolesti.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter