U EMISIJI "POSLE RUČKA" RAZGOVARAMO: Da li se isplati biti poljoprivrednik? Koliko proizvođača košta 1kg svinjskog mesa a koliko potrošača? 

 

Ni danas ne propustite emisiju "Posle ručka" sa voditeljem Vanjom Bulićem. 

Tema današnje emisije: Da li se isplati biti poljoprivrednik? Koliko proizvođača košta 1kg svinjskog mesa a koliko potrošača? Domaće ili uvozno meso, znamo li šta jedemo? Da li treba da se bojimo stočne kuge?

Gosti: Prof. dr Cvijan Mekić, ispred Fakulteta za poljprivredu Univeriziteta u Beogradu, Nenad Budimirović - sekretar Odbora za poljoprivredu Privredne komore Srbije, dr sci. vet. med. Dobrila Jakić-Dimić, direktor Naučnog instituta za veterinarstvo Srbije. Momčilo Aćimović,proizvođač svinja iz Moravaca kod Ljiga,  Milivoje Stevanović, proizvođač svinja iz Dudovice. 

Budite uz televiziju Hepi od 15.15. 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vesti



Podeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Kviz: Naslovna strana
11:55  Vesti
12:05  Provodadžija
12:55  Vesti
13:05  Provodadžija
13:55  Vesti
14:05  Serija: Suze moje sestre (R)
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Suze moje sestre
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Sudbine
23:00  Novajlije - Live
02:30  Posle ručka