Izvor:
06.09.2019 u 16:04
0

ŽELJKO SIMIĆ: Niko ne može držati navijače na okupu!

U današnjoj emisiji "Posle ručka", zajedno sa našim voditeljem Vanjom Bulićem razgovaramo o potresnoj ispovesti čoveka, čiji je sin preležao u zatvoru nedužan.

Da li je pravda dostupna? Da li je spora ili brza? Da li postoji pravedna pravda?

Današnji gosti su: Srđan Veličković, Zora Dobričanin, Ljubiša Božić, Željko Simić i Zoran Šećerov.

Tema: Ispovest oca koji tvrdi da je njegov sin nevin odležao zatvorsku kaznu od 5 godina zatvora.

– Navijači su se sami izdvojili, to je suština. Ne može niko prinudno da ih drži na okupu. Oni su se sami izdvojili i krenuli da šetaju gradom. Beograd je slobodan grad i nikada nije imao etikete. Zamislite u kakvom su mraku oko određenog slučaja građani kada jedan zainteresovani sportski novinar neku stvar prvi put čuje. Ne možete imati sve informacije zato što neki centar moći nije projektovao da se ta informacija prosledi. Ovaj slučaj je uvod u to.

-Nije ovo jedini slučaj, Dešava se upravo ono što je kod nas zakonom zabranjeno, a to je komentarisanje tekućih postupaka na način gde se daju dezinformacije. Ja tu okrivljujem i tužilaštvo i sud jer oni treba da daju informaciju koja se dalje prenosi i ne treba da postoji ovakav sistem jer onda to dolazi u ruke i u vlast nekom trećem ko može da plasira neistinu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter