Izvor:
23.08.2019 u 16:44
0

NEBOJŠA MILOSAVLJEVIĆ IZNEO SVOJ STAV O ODLASKU MLADIH U INOSTRANSTVO: „Mnogi su nestali i ne zna se gde su sahranjeni!“ (VIDEO)

Advokat Nebojša Milosavljević izneo je oštru kritiku na sistem odlaska mladih u inostranstvo. U razgovoru sa Jovanom Grgurević na temu trgovine ljudima, Milosavljević je ocenio da je odlazak mladih postao veliki rizik jer se mnogi više nikada ne vrate, ali ne zbog uspeha već zato što odu u kriminalne vode iz kojih se ne mogu izvući.

– Svedoci smo kako masa mladog svet iz Srbije ide u inostranstvo jer ovde nemaju perspektivu. Vrlo mali procenat malih stručnjaka, sa završenim tehničkim fakultetima, koja napusti Srbiju uspe. Većina njih završi u bordelima zapadnih metropola, na ulici, u kriminalu, u jadu i bedi. Mi kao društvo mislimo da su oni otišli i našli svoju sreću i uhlebljenje u civilizovanom svetu. Nažalost, mnogi su završili tako da se ne zna ni gde su im grobovi – rekao je Milosavljević u emisiji Posle ručka.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter