Izvor:
12.08.2019 u 20:41
0

PREDSEDNICA UDRUŽENJA ŽRTAVA NASILJA HAJRIJA RAMADANI: „Zašto očevi štite imovinu, a ne decu?“ (VIDEO)

Predsednica udruženja žrtava nasilja Hajrija Ramadani bila je gošća emisije "Posle ručka", na Hepi televiziji. Govoreći na temu nasilja u porodici, ona je postavila pitanje koje je više puta ponovila na regionalnim skupovima koje organizuje kao predsednica Udruženja žrtava nasilja.

– Koliko je otac kao roditelj spreman da uradi za dete ono što je majka? Da li on može da kao majka izađe u papučama na ulicu? Zašto oni štite imovinu, a ne decu? Deca vole i tu majku, ja danas učim sina da ne mrzi svog oca. To je bolest, jer onda ti imaš problem kada vidiš tu osobu koju mrziš. Ako ti neko smeta samo se skloni. Meni je otac bio savršenstvo, to je nešto veliko – rekla je Hajrija Ramadani.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter