Izvor:
12.10.2018 u 15:05
0

ZLOČIN KOJI VIŠE OD DVE GODINE POTRESA SRBIJU: Tlo nasipa nije mesto ubistva Jelene Marjanović!

Nijedan slučaj nije tako dugo potresao Srbiju, kao ubistvo pevačice Jelene Marjanović, koje još uvek nije razjašnjeno.

Njen suprug Zoran Marjanović, kao jedini osumnjičeni za zločin, nedavno je pušten iz zatvora, međutim, a ono što javnost neprestaje da intrigira jesu izjave svedoka koje se ne poklapaju.

Gosti u emisji "Posle ručka" danas razgovaraju na temu da li je bilo lažnih svedočenja u slučaju Jelene Marjanović i koliko nas to udaljava od istine?

Nenad Šipka, fornenzičar iz Novog Sada, koga je angažovala porodica ubijene pevačice kako bi utvrdio rekonstrukciju tog misterioznog zločina otkrio nam je sledeće nelogičnosti koje prate slučaj ubijene pevačice:

– Kljčni momenat je bio kada su stigle fotografije sa lica mesta, gde je Jelena pronađena. Dva psa u noći pretrage su bila dovedena na nasip, ali oni ništa nisu našli, jer Jelena tu nije ni bila. Kada je trag bio svež, ništa nije pronađeno, već sutradan. Trenerka i patike, koje su odavale Jelenin miris naknadno su donesene. Dakle, tlo nasipa nije mesto ubistva nesrećne pevačice – zaključio je Šipka, a potom dodao:

– Analiziranjem baznih stanica, otkrili smo da se izjave Zorana Marjanovića ne poklapaju. Ako se išta desilo na nasipu, a mi tvrdimo da nije, moralo se dešavati pred Zoranom.

Zatim nam je vrhunski stručnjak objasnio kakva je procedura u situacijama kada rešimo da prijavimo nečiji nestanka, a kakva kada prijavimo ubistvo:

– Osam meseci je služba radila, prvo je prijavljen nestanak, a ne ubistvo, za to vreme je svašta moglo da se desi i da se ukloni. Drugačije se pristupa kada neko prijavi ubistvo, a drugačije kada prijavi nestanak. Ta lica mesta su kontaminirana, tu ljudi dolaze i prolaze, te je sužba imala jako težak posao. Stvar je u tome što imamo promenjlive tragove (krv, koja može da se obriše, prebaci na drugo mesto) i ne promenljive tragove (objekat, put). Poenta je da policija dođe što pre na lice mesta. Mi nikada nismo govorili o ubici, jer ga ne znamo, nego smo se vodili time da to nije mesto gde je Jelena zadobila udarce i ubijena, i dokazali to, te je pravo pitanje gde je zapravo njena sudbina okončana. Ukoliko je došlo do udarca, ona je morala biti udarena samo jednom, a ne osam puta, a tih tragova nema. Tamo gde je Jelena izvađena, na prednjem delu majice ona nema tragova krvi, a na prosekturi se vidi da ima lokvu krvi – izjavio je Neđa, koji se bavi veštačenjem.

Advokat, Predrag Savić, deli mišljenje da su neke greške u ovom tragičnom slučaju namerno pravljene, kao i da dosta stvari još treba ispitati:

– Stvar je vrlo simptomatična , kao da su namerno neke greške pravljene. U ovom slučaju najmanje greše novinari, jer da nije njih ovaj slučaj ne bi ni postojao. Ja da sam novinar pomislio bih da tu ima svačega i da neko hoće nešto da zataška. U ponašanju Zorana Marjanovića ima dosta sumnjivih stvari, koje treba ispitati – rekao je Predrag.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Twitter/VOLIMPODGORICU, Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter