Izvor:
27.03.2018 u 13:40
0

KATARINA GRUJIĆ U „GLAMURU“: Rado govori o Karleuši, ali o Aleksandri Prijović ne želi da kaže ni reč! (VIDEO)

Pevačica Katarina Grujić u emisiji "Glamur" otkrila je da je dobila pohvalu od pop dive Jelene Karleuše, što joj je veoma imponovalo.

– U šoku sam, jer nisam očekivala da ću baš od nje dobiti podršku i reči hvale. Mislim da nijedna moja mlada koleginica nije dobila pohvalu od nje ili neke slične velike zvezde – rekla je ona i dokazala da joj skromnost i nije jača strana:

– Mislim da možda neću postići uspeh kakav ima ona, ali da imam predispozicije da postanem najveća zvezda, kao što je i ona navela, tu se slažem s njom – rekla je Katarina.

I dok slavna JK hvali Grujićevu, za Aleksandru Prijović tvrdi da je ne poznaje. Katarina je odbila da govori na ovu temu:

– Nemojte mene to da pitate, ja ne komentarišem druge koleginice – rekla je kratko ona.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter