Izvor:
26.07.2016 u 19:23
0

GLAMUR JE IZABRAO: Ovo su 10 najvećih letnjih hitova! (VIDEO)

Pevačica Rada Manojlović je otvorila dušu ekipi "Glamura" i iskreno ispričala kako se do skoro nosila sa ozbiljnim problemom – nesanicom. S obzirom na to da je noću spavala samo po dva do tri sata, obratila se lekaru i jedno vreme pila tablete za uspavljivanje.

Da sam znala kako je teško "skinuti" se sa tih lekova, rekla bih sebi "ima da spavaš" i nikad ih ne bi pila – iskrena je Rada pred kamerom televizije Happy.

Veza Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića je prethodnih meseci bila jedna od najatraktivnijih medijskih priča, a uprkos raznim napisima, ona je opstala. Ovaj par je to potvrdio i odlaskom na prvo zajedničko letovanje, a Aleksandra je u "Glamuru" pričala kako su se proveli.

Mnogi pevači ciljano spremaju pesme za svako leto, pa je tako bilo i ovog. Ekipa emisije "Glamur" je izdvojila deset najvećih letnjih hitova, a kriterijumi su bili pregledi na You Tube-u, ali i "stanje na terenu", odnosno traženost neke numere u noćnim klubovima.

HappyTv.rs
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter