Izvor:
12.03.2018 u 07:56
0

„KRIVO MI JE ZBOG TOGA“: Milica otkrila kako se prema njoj ponašaju oni koji su je osporavali! (VIDEO)

Popularnu pevačicu Milicu Pavlović niste imali priliku već neko vreme da vidite u emisiji "Glamur".

To je uglavnom, jer je pevačica odmarala od poslovnih obaveza. Naravno, to ne znači da ona se nije bavila svojom karijerom, pa nam je i otkrila svoje dalje planove u karijeri.

Milicu je pre nekoliko dana, u emisiji "Ćirilica" na Happy televiziji, pohvalila folk zvezda Aca Lukas i naveo da je ona najpopularnija pevačica koja se takmičila u šouu "Zvezde Granda", a evo kakav je pevačicin komentar na sve to:

– Nakon gostovanje Ace Lukasa u toj emisiji sam mu se zaista zahvalila, jer mi je drago da jedna takva ličnost ima takvo mišljenje o meni – rekla je Milica i dodala da je Aca verovao u nju i dok se takmičila u šouu.

Međutim, iako je megazvezda verovala u Milicu, mnogi nisu, a danas isti ti ljudi spuste glavu pred Milicom.

– Ima ih mnogo, ne poznaju me, prođu pored mene i tako – rekla je ona.

Šta nam je popularna pevačica još ispričala saznajte u video snimku:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter