Izvor:
12.03.2018 u 05:52
0

O OVOME ĆE SE PRIČATI: Miroslav Ilić konačno otkrio sve o odnosu sa Lepom Brenom! (VIDEO)

Legenda narodne muzike, Miroslav Ilić, podržao je Sašu Matića na njegovom koncertu, održanom pre par dana.

Miroslav je pred kamerama emisije "Glamur" rado pričao o trenutku kada je upoznao talentovanog pevača koji je danas jedna od najvećih folk zvezda:

– Pre mnogo godina smo se upoznali u Kragujevcu, na jednom humanitarnom koncertu. Tada mi je prišla jedna gospođa i rekla, "Možemo li da izvedemo jedno naše dete koje to mnogo lepo radi", to je upravo bio Saša Matić. Od tada datira to prijateljstvo i ja ga mnogo volim i podržavam – rekao je slavni pevač.

Kroz priču, glamurozna ekipa je se sa Ilićem fotakla teme njegovog odnosa sa folk divom Lepom Brenom.

– Nemojte da pominjete ni pesmu "Jedan dan života", niti Brenu, jer se ona patološki trudi da izbriše moje ime iz svoje biografije. Tako da neću to da joj kvarim, ja za nju ne postojim, to je očigledno – rekao je Miroslav bez dlake na jeziku.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter